E-Book

EBook Mudahnya Beli Rumah

Bismillahirrahmanirrahim.

Alhamdulillah dgn izinNya saya merasmikan pelancaran ebook saya yang pertama bertajuk "Mudahnya Beli Rumah".

Ebook ini di jual pada harga rm10.
Pembayaran boleh di buat kepada akaun di bawah:

BANK ISLAM
12029010045695
(Maahad Tahfiz Anak Yatim Darul Fuqaha).

Maybank
5082 2521 5570
(PUSAT JAGAAN ANAK ANAK YATIM DAN MISKIN NURUL IMAN)

Setelah pembayaran selesai, sila emel kepada ebook@klezcar.com
Link akan dihantar kepada emel anda dalam masa 24jam.

**Jika anda tidak menerima sebarang link untuk download ebook ini, sila komen di ruangan dibawah, sertakan emel anda sekali untuk memudahkan saya personally emel kepada anda.





12 comments:

  1. Replies
    1. boleh beli lagi. jika x dpt ebook, sila tinggalkan emel saudara kat sini. nanti sy akan emel personally.

      Delete
  2. berminat ni bro,lpas beli e-book ni boleh jumpa?nak tau lebih detail la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak jumpa saya tak perlu beli ebook pon. terasa mcm harga appoinmnet saya ni rm10 pulak.

      Delete
  3. salam tuan. ebook ni masih available lg ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Masih ada lagi. Buat sahaja pembayaran dan emel kan kepada ebook@klezcar.com

      Jika tidak menerima link untuk download ebook ini, mohon komen disini.

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. mhn emailkan ke bisha1920@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. emelkan shj bukti pembayaran ke ebook@klezcar.com
      nanti kami htrkan ebook tersebut

      Delete
  6. assalamualaikum

    masih boleh beli ke e-book ni tuan?

    ReplyDelete
  7. ebook ini masih available dan masih boleh dibeli

    ReplyDelete