Wednesday, December 14, 2016

MEGA FREE SHARING 2.0

Jangan gundah gulana, berita baik kali ini saya bawakan. Mega Free Sharing 2.0 yang akan diadakan pada 14Jan17, bertempat di UKM Bangi dengan kos rm10 sahaja.
Maaf kali ini terpaksa mengmbil caj rm10 untuk cover kos dewan. Tahun lepas kami dah buat di UM, dan kami tidak mengenakan apa-apa bayaran kepada peserta.

===========================================
REGISTRATION MEGA FREE SHARING - 14 JAN 2017
===========================================
Ini adalah link untuk register Mega Free Sharing. 
Untuk event ini, aku terpaksa caj RM10 seorang untuk cover sewa dewan dan kos lain. Siapa yang nak contribute lebih amat dialu alukan ...
Pada yang berminat untuk join Mega Free Sharing ini , sila ikut step berikut :-
1. Masuk website Mega Free Sharing
2. Buat bayaran rm10 per person .
3. Attach butiran bayaran sewaktu online registration
4. Pihak admin akan hantar voucher registration mega free sharing ke email anda dalam tempoh 48 jam.
5. Print dan bawa voucher tersebut pada hari free sharing .

Harap dapat kerjasama dari semua untuk melancarkan majlis ini ..
Boleh tolong war warkan pada rakan rakan lain.
Terima kasih
** sesiapa yang rasa rm10 tu mahal ..tak perlu join ... tiada paksaan untuk korang join majlis ini ...Tak perlu bising bising kenapa kena caj rm10 ..
Kalau korang boleh organize free event yang tiada caj langsung .
Dipersilakan ...


No comments:

Post a Comment