Tuesday, December 1, 2015

Pernah dengar ttg platform iHartanah?

susah nak jual rumah?
nak iklan kan rumah anda di mana?

pelbagai cara dan pendekatan boleh diambil untuk anda mengiklan kan unit anda. Ada yang suka iklan kan di mudah.my, ada yg sukak memilih forum sebagai platform pengiklanan. Kini anda boleh masukkan satu lagi platform di dlm senarai platform anda iaitu iHartanah.com.my atau klik http://linktrack.info/.1ey0y

Di sini anda boleh iklan kan unit anda secara percuma. Platform ini saya telah usha, agak mudah dan friendly kpd pengguna.

Pihak majalah niaga telah membuat review mereka terhadap platform ini, anda boleh baca di http://www.majalahniaga.com/reviu/ihartanah-com-my-jual-hartanah-anda-dengan-pantas-mudah

Salah satu point yg saya suka di dalam review oleh Majalah Niaga adalah point no 4.

4) Integrasi Melalui Maps

maps di ihartanah
Sebagai seorang prospek yang ingin membeli hartanah, antara perkara yang tersenarai dalam pertimbangan mereka adalah lokasi hartanah. Kebiasaanya mereka akan mengambil kira lokasi rumah yang berdekatan dengan tempat kerja, kemudahan sekeliling dan faktor-faktor lain.
Dengan kata lain, dengan integrasi dengan maps ini memudahkan prospek untuk membuat pertimbangan sebelum menghubungi para agen untuk tindakan selanjutnya.
Untuk mengaktifkan dan menetapkan lokasi hartanah di bahagian Maps ini, para agen perlu dragpenanda ke lokasi hartanah, atau meletakkan no. Latitute dan no. Longitude dan sistem akan secara automatik menetapkan lokasi dengan tepat. Sangat mudah!

Kepada pengasas iHartanah Encik Saufi Karim, tahniah diatas tertubuhnya platform ini. Semoga sukses selalu.


1 comment: