Wednesday, January 21, 2015

New UnderCon Project | Seri Binjai

Rata-rata menginginkan kediaman yang selesa dan selamat. Saper yang nak duk kat flat @ apartment murah, kalau boleh semua orang (termasuk lah saya) nak kan rumah yang besar dan selesa, dah lah nak besar dan selesa, nak murah plak tu. Heheh.

Rata-rata projek baru sekarang ni, rumah double storey dah start cecah rm500k, realiti yang harus di hadap pada hari ini.

Aku dapat info mengenai satu projek di Rahang yang dinamakan Seri Binjai, Rahang ni di Seremban yer. Hiruk pikuk kota metropolitan agak kurang, amat sesuai dgn ketengan jiwa dan minda utk berehat setelah seharian berhempas pulas mencari rezeki di kota.

Pihak IJM telah membuat satu tawaran yang agak menarik bagi memudahkan pembeli di luar sana iaitu dengan mengadakan "Skim ansuran deposit tanpa faedah".

Harga rumah double storey yang bersaiz 22x65 ditawarkan pada harga rm412k, harga yang kompetetif sy rasa.

Dengan rekabentuk moden dan jarak dengan bandar seremban hanya sekitar 10 min shj, sy yakin yang projek ini mampu menarik minat si pencari rumah kediaman.

Apa pun, do ur homework 1st, get survey the area & make a good decision.

Info lanjut mengenai projek ini, layari http://www.seribinjai.com





1 comment: