Tuesday, November 25, 2014

Tak Sangka

Sesungguhnya Allah itu sebaik-baik perancang. Walau kita sudah ada plan yg tersendiri dan kerja2 yang dilakukan memang mengikut plan yang ada, ikutkan on the paper memang jadi lah.
Tapi Allah tu nak tunjukkan yang Aku lah yang berkuasa, Aku lah yang mengatur semua yang ada ini. Sekelip mata jer apa yg kita plan boleh musnah, boleh terbalik, boleh off track.

Tapi apa yang Allah lakukan itu adalah yang terbaik untuk kita. Tiada yang sebaik-baik perancang melainkan Allah. Jadi terima lah dengan hati yang terbuka, berlapang lah dada, teruskan tersenyum.

Bulan ini agak mencabar bagi aku, banyak pengalaman dan pahit maung dalam dunia kereta sewa mula aku rasai. Tapi aku percaya yang pengalaman ini semua akan mematangkan lagi Shahril Sidek dan KLezCar.

* KLezCar menawarkan perkhidmatan kereta sewa di Kuala Lumpur, Selangor, Kedah, Penang, Kelantan, Terengganu, Johor dan Negeri Sembilan. http://www.klezcar.com/
* KLezBike | Harley Davidson Rental in Kuala Lumpur http://www.klezbike.com/
Call hotline free toll 1300-88-4040

No comments:

Post a Comment