Thursday, November 6, 2014

New Project: Nadayu 63



Another new project just launching. There are something special about this project. Let we see what the strength of this project.

Nadayu63 melambangkan hidup kontemporari di tengah-tengah landskap yang indah. Dengan pelbagai kemudahan gaya hidup moden, Nadayu63 menawarkan pengalaman kehidupan yang sempurna dan lengkap melalui pembangunan bersepadu bergaya indah di Taman Nadayu, Melawati, menampilkan kediaman yang bergaya dilayani pembangunan campuran yang dinamis. Nadayu63 menawarkan pengalaman hidup lengkap dikelilingi oleh pemandangan indah alam semula jadi.

Nadayu63 terletak di dalam daerah K5 di Melawati. Yang terletak di atas tanah yang tinggi, dan dikelilingi oleh banyak pemandagan hijau dan indah. K5 kantong terkenal dengan rumah-rumah mewah dan elit, sehingga Nadayu63 berusaha untuk penawarkan perbezaan dengan menawarkan sejumlah harga starter-rumah-unit di bawah RM500,000.

Apa yang aku menariknya sebab lokasinya di Melawati. Personal opinion, aku mmg sukakan cuaca kat belah melawati n gombak, nak2 yang dekat dengan bukit, sejuk jer rasa. Mungkin sebab aku orang kampung kot, memang sentiasa berteduh di bawah rimbunan pokok.


· Unit komersial : 42 unit runcit
· Unit kediaman : 296 unit
· Saiz : Dari 562 kps - 1,144 kps
· Harga : Dari RM420,000.00 seterusnya

APA YANG KAMI SUKA AKAN PROJEK INI:

· Kemasukan rendah untuk downpayment - RM10,000
· Pemandangan unik dikelilingi dengan kehijauan alam semulajadi yang subur - Hutan Simpan Kemensah
· Pusat bandar agak dekat (15mins ke KLCC)
· Terbaik bagi pemilikan rumah pertama
· Pembangunan akan datang CapitaMall Melawati akan meningkatkan aktiviti perdagangan di kawasan ini
· Sebahagiannya dilengkapi dengan kelengkapan berjenama
· Kawasan eksklusif dengan kejiranan esklusif
· Kemudahan yang baik


APA YANG KAMI TIDAK SUKA:

· Harga KAKI PERSEGI yang agak mahal. (Nak tahu mahal ke tidak sila buat comparison sendri dengan projek2 lain yang berada di kawasan sekitar. Jgn la plk compare dengan projek di Subang ataupun Rawang, jauh tu, harga tanah dah jadi lain).

Kalau korang nak usha dengan details lagi, ni ada contact pemaju.

Twin Ridge Sdn Bhd (Nadayu Properties Bhd) (653182-A)
No. 1, Persiaran Nadayu 1,
Taman Nadayu,
Ulu Kelang,
53100, Ampang,
Selangor
Tel: +603 – 4147 8888
Discover more at www.nadayu.com.my

By the way, There will a property talk on Budget 2015, n Tmn Melawati area analysis, this Sunday by me. The details of the talk will be as per the following :
Talk ni pasal bajet 2015 yang telah dibentangkan kat parlimen, oleh otai hartanah malaya iaitu Faidzul Ridzwan.

Venue : Nadayu Tmn Melawati sales office
Date and time : 9th Nov 2014, 1-3pm.
Only for 30 pax, so sapa nak join kena RSVP 012 238 2855, 012 477 0166, or 012 790 6682.

No comments:

Post a Comment