Friday, August 8, 2014

KLezBike Semakin Di Kenali

Alhamdulillah, KLezBike sejak penubuhannya pada bulan May2014, ianya semakin dikenali oleh banyak pihak yang bukan sahaja orang yang nak menyewa motor, malah bikers dari geng2 kawasaki, geng2 ducati dan juga orang2 besar HOG Kuala Lumpur.

Untuk event HOG, jika diorang memerlukan sewa harley, diorang akan contact kitaorg. Banyak lagi kerja-kerja yang perlu kami buat dari segi marketing. Bisnes kad baru jer siap, agak lama ambil masa disebabkan oleh nak siapkan logo KLezbike.

Kami juga menyediakan satu pakej khas utk bakal pengantin. 4 biji Harley Davidson siap dengan rider akan konvoi mengiringi si pengantin di hari yang penuh bermakna. Jika si pengantin nak ride sekali pun tak der masalah.

So jika ada photographer, wedding planner, mak andam yang nk collaborate dengan kami, boleh contact aku  0179391161. Semestinya ada komisen yang menarik utk anda.

Insyaallah bulan 9 ni KLezbike akan buat satu anjakan paradigma, nanti bila betul2 konfirm aku share ngn korang. Ianya akan menjadi titik tolak yang akan melonjakkn lagi klezbike ke tahap yang seterusnya. Insyaallah semoga Allah permudahkan semua urusan kami.


Kepada yang nak jadi agent kami, sila contact 0179391161.

1 comment: