Wednesday, July 23, 2014

Sedikit Perkhabaran Dari Projek Yang Dinamakan Urbana Residence

Projek ni pernah diceritakan satu ketika dulu, masa mula2 launching. Kita tgk skit apa perkembangan semasa mengenai hal ehwal projek ini sekarang.

Perkhabaran yang pertama ada lah 95% unit dah sold out.. pantas.. tinggal kira-kira 20 unit jer yang belum terjual. Masih sempat lagi untuk bertindak bagi yang berkemampuan.
Dan berpeluang untuk beli Hartanah tanpa modal sbb diskaun lebih dari 10%!

Projek ni siap pada 2016, sama dgn masa LRT extension Kelana Jaya siap (kalau tak ada apa-apa aral la). Rumah ini dioffer secara separa berperabot (partly furnished).

Ianya juga dikatakan hartnah undercon termurah di Ara Damansara buat masa ini (kurang dari RM600,000). Kena accept la yang harga hartanah melambung lambung skrg ni.

Apa pun korang kena buat research korang sendiri yer.

Korang nak tgk details projek ni, korang klik di SINI

3 comments:

  1. cantiknya rumah dctu..tapi harga setengah juta dan lebih sejuta...hermmmm

    ReplyDelete
  2. It's hzrd to come by well-informed people for this topic, however, you sound
    like you know what you're talking about! Thanks

    Review my website ... Pampers Coupons And Samples

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete