Thursday, June 19, 2014

New Project - The Signature Desa Sri Hartamas

Lokasi pasal SOHO ni tak perlu dipertikaikan lagi (bagi aku la). Jaringan kemudahan di sekeliling sudah ditahap yang matang dan ranum. Akses mudah ke Jalan Duta dan juga Jalan Kuching.
Ditambah lagi dengan bonus iaitu dekat dgn proposed stesen MRT.

Harga permulaan bagi sebuah unit diaini adalah rm440k. Dijangka siap akhir 2014 atau awal 2015. Manakala utk kos yuran maintenance adalah rm45sen sekaki persegi. Korang kira sendiri la bila dh dpt luas unit yg korang berminat tu nanti.

Otai hartanah malaya iaitu Faidzul Ridzuan dan Ho Chin Soon akan buat talk pada sabtu ni di starbuck Sri Hartamas/, 12pm - 430pm. Makan minum ada disediakan. Tapi seat adalah limited, 30org jer.
Jadi kalau nak join kena register dulu. Boleh contact to Ai Ting 019-6916329 or Audrey 012-2082773.

Semua fasiliti pasal unit ni adalah tinggi2 belaka, tinggi di tahap awan biru..
Skypool.. skygym.. apa lagi.. gayat aku nk berenang di awan biru.. macam2 sky dah ni..
Sky pool
Sky gym
Sky multi-purpose hall
Launderette
24 hour security
Business centre
Covered parking


Kalau nak shopping2 tu, ada jer mall yang dekat ngan projek ni, cthnya:
Publika @ Solaris Dutamas, Persiaran Dutamas
One Mont Kiara @ Mont Kiara, Jalan Kiara
Plaza Damas @ Sri Hartamas, Jalan Sri Hartamas 1

Details projek ni korang usha sendri dan buat homework sendri yer.
http://carirumah.com.my/carirumah/ms/2014/06/the-signature-2/

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete