Wednesday, April 9, 2014

Big Boys Toy - Sportster Iron 883

Tak pernah bermimpi aku untuk ada motor besar berjenama Harley Davidson. Pernah la 2 tahun lepas masa zaman kegemilangan Kawasaki ER6N, ada la pasang niat jugak nak ada sbiji tapi last2 cancel sebab motor tu tak penting pon.

Dalam masa 2 bulan kebelakangan, aku teracun oleh kawan2 untuk angkat Harley. Cun jugak design Iron ni, harga pun dah kira murah la di kalangan HD yang lain2. Boleh la utk aku as a beginner ni. Mana pernah aku pakai motor besar ni.

Mula2 racun tu x la kuat sgt, aku boleh tahan lg. Tp bila dah gi test ride kat hdkl pj, salesman sana bgtau yg tiada lagi company kat msia ni buat sewa motorsikal Harley Davidson. Perghh dengar ayat tu terus kalah aku beb..

Trs aku decide yg aku keluarkan motor ni utk disewakan dan secara tak plan pun maka muncul la produk klezcar yg terbaru iaitu klezbike. Trs aku beli domain dan skrg dlm pembikinan website.

2 minggu lps motor keluar dan aku pegi collect dkt hdkl. Perasaan bwk motor ni mmg superb la. Dgn vibrate enjin nya lagi.. dgn bunyi ekzos yg x berapa kuat sbb ekzos standard tp dah mampu membuatkan tidur malam ku tak lena. Hehe..

So kalau ada org nk sewa motor HD jenis iron ni bole contact aku 0179391161, kami ada 4 unit.











2 comments:

  1. salam

    tahniah dapt kembangkan lagi cabang perniagaan..

    boleh ler nak submit bike pulak lepas ni kat klezbike..

    ReplyDelete