Tuesday, March 4, 2014

Komitmen melampaui batas normal tapi masih mampu buat loan

Gara2 gatal tangan nk update status, last2 aku dah ter commit plk. Tak pasal2 aku kena share psl teknik yg mr x gunakan utk terus membuat hutang. Harapnya mr x tak marah pada aku kerna aku bakal membocorkan rahsia ini..




9 comments:

  1. Setelah dipikir-pikir, setelah dikaji dgn mendalam, adalah lebih baik jika aku tidak cerita benda ni di public. Takut2 ada pihak2 yang berkenaan akan mengambil tindakan. Tindakan dari segi olahan skil ini, sehinggakan skil ini lgsg x bole pakai dah kerana pihak diorg dah tahu mana loop hole diorg sehinggakan kita bole play around.

    Tp korg jgn bimbang, aku bole share skil ni jika face to face. Bila tu? Aku akan kongsikan dlm Road Tour KLezcar kelak. Jadi kepada yg nak tahu skil ni, sila join road tour kami yer. Kami akan pergi ke setiap negeri anda. Jgn terlepas peluang plk.

    29mac ni kat penang.
    30mac kat alor star.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam bro..macam mn nak join road tour tu? mohon maklumat ttg sesi road tor KLescar. saya berminat.
      -zulkiflee bin hussain
      email : zkiflee.moh@gmail.com

      Delete
  2. Salam Tuan, bila nak buat sharing KLezcar di Seremban

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete