Sunday, March 2, 2014

Kereta Sewa PJ

Alhamdulillah, bulan lepas ada pertambahan beberapa biji kereta sewa utk KLezCar branch PJ ni. Ada la tambah 4 biji alza dan 3 myvi.

Insyaallah bulan depan ada lagi yang akan masuk, cuma tak tahu berapa biji, yang tgh dalam proses 10 biji semuanya, dah lulus 2 biji. Masih menunggu result yg 8 biji tu lagi. Berdebar plak hati aku rasa, mungkin sbb ini adalah belian yg terbanyak pernah aku buat kot. Sebelum ni beli 5 6 biji jer, tapi kali ni beli 10 biji terus.

Apa pun aku cukup bersyukur ke hadrat Illahi, kerana limpah dan kurnianya aku di berikan rezeki utk aku kongsikan.

So kepada yang memerlukan kereta sewa tu, jgn segan jgn malu, kasik call sahaja yer 0178772280 atau 0176386305.

Ni aku listkan kereta sewa yang under jagaan aku.

Viva        RM110 sehari.
Myvi       RM130 sehari.
Alza        RM180 sehari.
Avanza   RM180 sehari.
Sentra     RM180 sehari
Mazda3  RM350 sehari.
Alphard  RM450 sehari.

Kasik call jer nombor kat atas tu yer.




No comments:

Post a Comment