Thursday, February 20, 2014

Road Tour KLezcar di JB Pada 22Feb14.

Road Tour KLezCar datang lagi. Kali ini lokasi pilihan adalah Johor Bharu. Warga JB yang berminat untuk menyertai keluarga KLezCar dialu-alukan datang ke Hotel Sri Malaysia, JB pada jam 2pm, 22Feb2014.

Kami akan memberi penerangan kepada anda semua tentang bagaimana bisnes kereta sewa ini boleh memberi pendapatan yang agak besar kepada anda.

Kami dari kumpulan KLezCar mempunyai ramuan rahsia kami yang tersendiri. Ramuan bagaimana untuk menjana pendapatan 5 angka dalam masa 4 bulan sahaja di dalam bisnes kereta sewa. Beberapa ahli keluarga KLezcar telah berjaya mencapai 5 angka dalam masa 4 bulan shj hasil dari usaha keras dia mengikuti program yang kami anjurkan. Dah macam ala-ala MLM plk ni. Hehe.. Ini real bisnes.

Sekali lagi sy remind tentang lokasi dan masa event kali ini:

Lokasi: Hotel Sri Malaysia, JB
Masa : 2pm-6pm
Tarikh : 22Feb14, Sabtu
Bayaran : RM50 (CIMB Pelagat Maju Services 12190002016108 dan emel slip kpd tour@klezcar.com)KLezCar be flexible - Fast action - Greater result - Insyaallah.


4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Modal adalah kereta tu sendiri. Kalau modal utk join keluarga kami, rm2k sehingga habis road tour ini. Lps road tour harga yuran pendaftaran keluarga klezcar akan dinaikkan, amount blm ditetapkan.

      Delete