Monday, January 20, 2014

Mega TT anjuran Hafiz ejen lelong

Terkejut aku bila mana sabtu lepas aku sampai jam930pm kat restoran haji tapah, tetapi sorang pon takder. Bila call diprang, diorang cakap kat opis pie2020. Dlm hati aku, tt mende nya kalo buat kat opis.

Bukak pintu jer, terperanjat aku, dah macam seminar plk ni. haha.. Penuh seat sampaikan aku terpaksa lepak luar. Perghh mmg terbaik la.. Apa la yg hafiz duk merapu tu, kejap2 gelak, kejap2 gelak.. dah macam hantu kak limah aku dengar dia ngilai.. huhu..

Dah habis diorang ber sharing dlm bilik seminar, sebelum kami ke restoran mamak, sempat lagi bergambar kenang kenangan..

TT kali ni bg aku amat berjaya, ramai otai2 yang turun. Dan ramai yang hardcore property investment pon ada. Terbaik..





No comments:

Post a Comment