Friday, December 20, 2013

Undercon: D'Sara Sentral

Wow.. Lokasi yang ni memang superb, Class A. Tu bagi aku lah, berdasarkan penilaian lokasi dan faktor2 yang mengagumkan aku, so aku class A.

Mahunya tak A, bangunannya bersambung terus dgn MRT station, pengangkutan awam yg lain macam bas dan teksi tu takyah duk citer la, memang ada jer. Bersebelahan dgn Kota Damansara plk tu. Harga rumah area tu memang dah naik mencanak-canak.

Lokasinya dah matang, ada semua kemudahan dan fasiliti di kawasan sekitar.
Design dia plak cukup lengkap dgn Retail shops, 1 block SOVO, & 4 blok of serviced apartments.

Yang nak bali buat office pon boleh, yang nk tinggal sendri pon boleh, yang nak peram 5 tahun lagi la boleh sementara nk tunggu ianya btl2 ranum.

Pasal developer plak, developer ni dah memang satu gergasi kat malaysia, Mah Sing. 

Otai Faizul Ridzuan dan Ahyat ada bg free talk kat sana pada ahad ni jam 1-3pm. Bagi korang yang nak gi usha tips2 investment secara percuma, boleh la pegi sana. Siap ada free gitf lagi utk 100 peserta yg awal.

Lain-lain info korang boleh usha kat website http://www.dsara-sentral.com.my/#home







No comments:

Post a Comment