Wednesday, November 6, 2013

FREE SHARING oleh team KLEZCAR

Sabtu lps merupakan kali ke 8 kami dari team klezcar menganjurkan free sharing kpd orang ramai, dah nama pon free sharing, mestilah ianya tanpa sebarang bayaran. Ramai yg tertanya-tanya kenapa buat free? Ni mesti ada udang di sebalik mee ni. Mesti nak upsale next seminar yg kena byr ribu2.

Ini semua adalah sumbangan dari team klezcar kpd public.  Yer la nk sumbang duit, kami x berapa nk mampu. Apa yg termampu kami hny boleh kongsikan ilmu yg kami ada.

Sabtu depan ni ada lagi. Tapi kali ni kita sentuh pasal Income Tax plk. Speakernya salah seorang team klezcar yg menjawat jwtn sbg pegawai di LHDN. Bukannya kita x nak byr tax, tp at least kena bijak la skit kan.

So kat sini aku buat jemputan terbuka utk semua. Dtg jer, tak yah register2. Frer jer.

Tarikh: 9nov13.
Masa : 10am-12pm
Topik : income tax.
Tempat : klezcar office. No 26 / 3, jln pjs 3 / 34, tmn sri manja 46000, petaling jaya, selangor.

Dan seperti biasa jugak, seat hny ada 40 shj. Kalo lebih dari 40, bersila la jwbnya. Hehe.






4 comments:

  1. terbaik..hopefully one day dpt join sekali...

    ReplyDelete
  2. salam tuan Shahril Sidek..
    saya nk bertnya kalau gaji rm2000 boleh ker kita join pelaburan hartanah yea..
    saya masih bujang umur 28 tahun..hutang motor jer kete xder..
    mohon nasihat dari Tuan..JazakkAllah.

    ReplyDelete
  3. Baru saja jumpa dan baca blog tuan..menarik dan penuh ilmu/info. Nak bertanya juga sbb susahnya buat keputusan. Saya ada cash rm100k dlm asb (lagi rm100k tu sijil loan
    punye, so staun dpt la rasa skit dividen belas ribu pas combined..saya suka tul cash
    hehehe). Jadi mana lbh baik samada invest
    beli umah lelong plak mcm tuan citer atau
    simpan je beku situ. Saya ada 2 umah (suami
    1 istri 1)... layak loan gomen lagi rm150k (tgh
    bekira2 nak beli low cost tuk invest). Juga ada simpanan emas dlm 20k tuk pakai sndri.
    Mohon nasihat tuan aset yg ada elok di guna tambah invest hartanah lagi atau biar je mcm skrg ..umur dah 43. Trima kasih...

    ReplyDelete