Wednesday, October 9, 2013

Seminar Hartanah + Kereta Sewa = Convention FREEDOM

Pada Ahad yg lalu aku ada buat satu free sharing session mengenai hartanah bertempat di ofis KLezcar. Ianya percuma shj. Tak kena bayar apa-apa pon. Ada jugak yg tanya aku kenapa buat percuma, rugi la. Apa lak yg nak dirugikan. Dewan free jer aku dapat, ianya fully sponsored by KLezCar. So aku tak ada kos kat situ, kerje aku sembang jer.

17 org jugak la yg dtg. Dikalangannya ada yg masih lg bljr, student, ada yg buat bisnes kete sewa pon ada, ada jugak otai yg dtg sbg pemerhati, hehe.. Apa pun aku amat berterima kasih pada semua yang hadir mendengar celoteh aku.

Sharing session itu jugak sebagai aku punya warm up session kepada Convention Freedom yang akan dilangsungkan pada 9 dan 10 Nov13, lokasi di sekitar KL.

Antara kekuatan yg ada pada Convention Freedom ini adalah:
1. Mengumpulkan 6 otai hartanah malaya. Masing2 pakar dalam jurus masing2.
2. Menggabungkan sekali dengan Rahsia Bisnes Kereta Sewa. Kenapa bisnes kereta sewa yang jadi pilihan penganjur? Ada 'beauty' nya bisnes ini. Nanti dalam masa convention nanti kami akan kongsikan.

Kami akan tunjukkan kepada anda bagaimana caranya kami mampu mengecapi FREEDOM di usia muda. Kami mampu, anda juga mampu. Insyallah kami akan tunjukkan jalannya nanti.

harganya adalah harga mampu milik. RM399 (early bird) sahaja utk 2 hari punya event. Siap dapat door gift lagi yang beharga hampir rm100. Penyertaan dalam kumpulan lagi jimat beb, kalau register 2 atau 3 orang dah jimat rm100-200.

sila register sekarang utk mendapat harga early bird, sebarang penyertaan pada bulan Nov, harganya kembali kepada harga asal iaitu rm599.

Korang usha la dlm website http://www.conventionfreedom.com


Jgn lepaskan peluang ini. ianya pertama kali diadakan di malaysia. 

No comments:

Post a Comment