Thursday, September 5, 2013

Open House pada 7Sept

Ramai yg tanya aku bila aku nk wat open house. Hah ni dah dah tiba masanya...
Tarikh dah set, 7Sept, Sabtu ni. Tapi open house ni bukan aku punya la. hehe.
Ianya anjuran IJM Land. Aku pegi makan jer..
Tahun ni byk sgt aktiviti yang aku kena monitor closely, tu yg x nyempat nk plan utk buat open house.

Tapi x per, korang jgn duk frust sgt, korang gi jer kat open house IJM Land ni. Byk aktiviti yg diorg dh set.
Antaranya adalah:
- Yg konfirmnya mestilah makan FREE dengan jamuan terbuka
- Ada juga persembahan komedy dari Harith Iskandar
- Persembahan nyanyian dari penyanyi Atilia
- Belajar property investment daripada FAizul Ridzuan, penulis buku “WTF? 23 hartanah sebelum 30”
- Layan prospect memiliki rumah bunglow pada harga kurang daripada RM500,000 di kawasan yang tak sampai sejam untuk ke KLCC, dekat dgn Jusco & Mydin, KTM, 6 sekolah, dan macam2.
- Dapat hadiah misteri
- Layanan VIP – Tour bus untuk melihat Bandar Seremban 2

Ramai gak kwn2 blogger aku yg lain nk turun, Insyaallah jika aku berkelapangan aku pon akan gi jugak sana.

Tapi kalo korang nk dtg, kena register dulu sebab tempat terhad – Hanya untuk 100 orang pertama sahaja yang SMS ROSLINDA at 013-338 2529 dengan maklumat berikut : Nama, Phone, email

Event details :

Lokasi : IJM Land Seremban 2 sales office – Dekat sebelah Jusco Seremban 2.

MAsa : Jam 5 ptg hingga 9 malam

Tarikh : 7 Sep 2013






No comments:

Post a Comment