Wednesday, September 11, 2013

Free Talk Oleh Faizul Ridzuan

Siapa yang tak kenal akan penulis buku WTF, Faizul Ridzuan.
Siapa yang tak pernah pegi dgr talk dia? Biasanya kalau nak dgr talk dia ni, kena byr fee beratus-ratus jugak la.
Kali ni korang dpt dgr talk dia secara FREE.
Dia akan buat talk pasal properties pada Sabtu ni.. Details adalah seperti di bawah.

Venue : Gasing Hall, Level 2, Grand Bluewave Hotel, Bandar Shah Alam
Time : 11am
Boleh register untuk perkongsian hartanah daripada Faizul Ridzuan jam 11 sabtu ni di
http://www.studiofourteen.com.my/index2.php

Ianya bersempana soft launch satu projek baru. Hah, ni peluang beb kepada peminat undercon.
Yang dah lama duk usha projek baru yg nk soft launch, mungkin korang boleh consider jugak unit yang ni.
Projek ni diberi nama Studio Fourteen di Shah Alam.

Beberapa info yang aku tahu psl projek ni adalah:

Ianya studio 5-bintang yang merupakan pertama di pusat bandar Shah ALam di seksyen 14.
Ianya tak crowded sgt, tak sampai 200 unit, dan cuma ada 30 unit untuk dijual Sabtu ini. Saper cepat dia dapat.



Harganya lebih kurang dlm ~rm300k selepas tolak discount itu ini. Gaji mesti at least RM3000 untuk lepas loan!

Bayar RM5000 sebagai deposit. Takder la byk sgt..

Kalau korang nak tahu details psl projek ni, korang usha sendiri la kat website diorang.
www.studiofourteen.com.my/index2.php 

Anggaran sewa RM1700-RM1800 furnished. Kwsn yg di populasikan oleh pelajar dan jugak lecturer, minah2 kilang pon ramai jugak hehe.

Shah Alam mungkin akan dapat MRT, jadi pusat bandar Shah Alam akan benefit.
Last skali, mesti lah pihak penganjur ada sediakan makan minum beb, siap ada free gift skali


Aku sendri pon tak pernah beli lagi beli unit undercon ni, byk lagi nak kena bljr dari Otai FR ni..

2 comments: