Sunday, July 7, 2013

Seminar Sembang Hartanah Anjuran AE Consultancy Services






Ni memang otai beb.. memang otai jemput otai2 lain plak dlm satu majlis. Pasal pengisian aku tak tahu apa yg otai2 ni nak kongsikan. Tapi jika dari segi experience yg diorang lalui, memang otai habis.

Aku tak nak citer lebih2 pasal speaker yg ada ni, korang boleh baca kat blog AE ni.
Bagi aku harga yg ditawarkan tu cukup murah beb, dgn kehadiran 3 otai lain plk.
Nak register tu korang masuk jer dlm blog Abang Ensem dan search Seminar Sembang Hartanah.

No comments:

Post a Comment