Saturday, July 6, 2013

Personal Coaching KLezProperty

Ni adalah sambungan kpd posting yg sebelum ni. Aku salah sorg dlm team KLezProperty telah keluarkan produk baru, iaitu Personal Coaching.

Sebelum ni ramai sgt yg duk tanya aku pasal personal coaching. Sebelum ni aku sorang, tak ada team, so semua benda aku yang handle sendri. Mana la nak dan aku, kereta lagi, rumah lelong lagi, seminar lagi. Alhamdulillah sekarang aku dah ada team. So tak ada lah semua benda aku perlu handle semuanya sendiri.

So skrg ni personal coaching klezproperty dh muncul di pasaran. Apa yg kami akan cover di dlm personal coaching ini?

Semua benda yg korang nak tahu dan yg kami tahu akan kami kongsikan. Akan kami guide juga bkn setakat dlm bidang pelaburan hartanah. Kami juga akan guide anda jika anda benar2 berminat nak meninggalkan comfort zone anda skrg.

Dah terbukti, beberapa org didlm team KLezCar dah mula meninggalkan comfort zone diorg. Dlm masa 3 - 4 bulan shj diorg mampu menjana pendapatan 5 angka. Rasa mcm tak logik jer kan. Tp tu lah hakikatnya.

Harga yg kami tetapkan adalah rm6999 shj. Mahalkan? Mestilah, baru lah korg belajar btl2. Tapi jgn bimbang, nilai ni korg boleh dpt balik setelah korg beli rumah dlm masa 2minggu, insyaallah.

Kpd yang berminat utk sesi personal coaching ini, boleh hubungi aku kat 0179391161 utk temujanji.



P/s: hari ni tghr spttnya  ada personal coaching yg pertama. Tapi aku masih berada di tempat lelongan pd waktu yg aku janji dgn peserta personal coaching.  Maaf aku tak tepati janji. Insyaallah esok sy plk yg akan pergi kat tempat dia.









No comments:

Post a Comment