Tuesday, July 30, 2013

Mencari Kereta Sambung Bayar

Kepada mereka yang tak mampu lagi untuk membayar kereta mereka, kini saya bersedia untuk menyambung bayar kereta tersebut.
Kereta tersebut akan digunakan untuk bisnes kereta sewa oleh sykt saya sendiri. Tidak akan timbul isu kereta tersebut akan di jual kpd mana-mana pihak lain.

Kiranya saya yang akan bayar bulanan kat bank, saya akan servis kereta, saya akan hidupkan road tax insurans kereta tersebut dan sudah semestinya kereta tu akan diserahkan kpd saya untuk saya jalankan perniagaan kereta sewa. Jika ada tertunggak beberapa bulan kat bank, kita akan discuss berdasarkan jumlah tertunggak dan juga keadaan kereta. Jika kereta tu cun, kemungkinan tunggakan kat bank akan saya selesaikan dan kemungkinan juga sedikit imbuhan akan diberikan.

Ini bagi saya Win win situation. Owner kereta terlepas dari di blackliskan oleh pihak bank sehingga kereta di tarik. Dan kereta diserahkan kpd saya, saya akan bayar bulanan kereta itu seperti yang sepatutnya.

Ini juga sesuai kpd mereka yang hendak jual/trade in kereta mereka untuk membeli kereta baru tetapi kereta lama mereka used car ambil tak tinggi harganya, siap kena topup kat bank beberapa ribu lagi.
So dari topup beberapa ribu kat bank, baik la serahkan kat saya jer.

Tapi tak semua jenis kereta yang saya ambil. Tengok kepada keadaan kereta dulu la, kalau kereta tu terlalu uzur, maaf la tak dapat den nak nolong.

Kepada yang memerlukan pertolongan, boleh call 017 877 2280

Kami bersedia menyambung bayar kereta anda.

3 comments:

  1. Buat kereta sewa la tu. Nape x jv je dgn owner kete sewa. Kan senang. Tp ada percent lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg buat kete sewa pon, kan dh cakap.
      Yg jv dgn owner tu ada pakej lain.

      Delete
  2. PANAS!! TANAH LOT BANGLO UNTUK DIJUAL
    ~~~ TANAH MAMPU MILIK TERHAD ~~~
    LOKASI : LATA BELATAN, BESUT TERENGGANU.

    Adakah anda ..?
    -Berminat mencari tanah lot perumahan sekitar kawasan taman perkelahan -100meter dari tempat perkelahan
    ( lata belatan )
    - lokasi sangat sesuai untuk dibina homestay bagi menjana pendapatan tambahan

    HARGA PROMOSI PANAS RM18K-terhad untuk 7 hari shj!!!
    LOKASI KAMPUNG KUALA KUBANG, MUKIM JABI, BESUT TERENGGANU

    # Surat Perjanjian Jual Beli disediakan oleh pihak kami.
    # Harga yang ditawarkan adalah harga promosi!! "SIAPA CEPAT DIA DAPAT"…RM18K shj!!!…
    # Geran siap sedia untuk ditukar hakmilik!!!

    BERMINAT?? HUBUNGI KAMI:
    pm/sms/whatsapp (010-5753610)
    Photo: PANAS!! TANAH LOT BANGLO UNTUK DIJUAL
    ~~~ TANAH MAMPU MILIK TERHAD ~~~
    LOKASI : LATA BELATAN, BESUT TERENGGANU.

    Adakah anda ..?
    -Berminat mencari tanah lot perumahan sekitar kawasan taman perkelahan -100meter dari tempat perkelahan
    ( lata belatan )
    - lokasi sangat sesuai untuk dibina homestay bagi menjana pendapatan tambahan

    HARGA PROMOSI PANAS RM18K-terhad untuk 7 hari shj!!!
    LOKASI KAMPUNG KUALA KUBANG, MUKIM JABI, BESUT TERENGGANU

    # Surat Perjanjian Jual Beli disediakan oleh pihak kami.
    # Harga yang ditawarkan adalah harga promosi!! "SIAPA CEPAT DIA DAPAT"…RM18K shj!!!…
    # Geran siap sedia untuk ditukar hakmilik!!!

    BERMINAT?? HUBUNGI KAMI:
    pm/sms/whatsapp (010-5753610)

    ReplyDelete