Friday, May 31, 2013

Seminar Hartanah SS Bersama Sifu Pie2020 - 2nd Batch - 16Jun2013

Atas desakan oleh beberapa peserta yg kecewa tak dapat join 1st seminar yg bakal diadakan pada 9jun13, aku dan Pie terpaksa open satu date lagi iaitu pada 16Jun13 untuk mengadakan seminar yg kali keduanya.

Untuk yg seminar 1st batch tu, boleh rujuk posting aku --> Seminar Hartanah

Sebenarnya mmg tak ada plan lgsg utk aku dan Pie mengadakan next seminar dlm masa yg terdekat. Bg aku masa tu agak dekat, selang seminggu jer. Tapi takper la, demi tidak mengecewakan peserta yg benar-benar nak bljr ilmu hartanah yg akan disampaikan oleh Pelabur Tegar hartanah, aku terpaksa redha. Apa yg aku dan pie akan kongsikan dlm seminar ini adalah dari sudut seorang pelabur, dari sudut seorang player in this game. Bukannya setakat teori semata-mata.

Memang ssh utk aku tukarkan pengalaman aku ke dlm bentuk kata-kata. Tapi aku akan cuba yg terbaik utk kongsikan dgn para peserta nanti mengenai apa kesilapan aku, apa yg aku terlps pandang, agar para peserta dpt jd kan iktibar dan strsnya diorang tidak mengulangi lagi kesilapan aku.



Kepada yang berminat untuk mengisi kekosongan yang tinggal beberapa seat lagi tu, boleh lah buat pembayaran kat akaun cimb SS NIAGA SERVICES 12680000842109.
Dah buat pembayaran tu, sila lah sms kat 017 939 1161 nama, no tel dan emel. Jgn lak dah buat payment tu diam jer.

Ni details ttg seminar tersebut.

Maklumat seminar hartanah ini ialah seperti berikut :-

Tarikh : 16/6/2013 (ahad)
Masa : 9.30am – 5.30pm
Tempat : No 12-1 , Jalan Putra 3, Taman Putra, 43000, Kajang Selangor
Bayaran : RM 250 seorang …

No comments:

Post a Comment