Wednesday, May 15, 2013

Seminar Hartanah Bersama Sifu Pie2020 - 9Jun2013

Diantara benda yang aku plan nak buat pada tahun 2013 adalah seminar. Aku boleh dianggap sebagai masih mentah dalam bidang (seminar) ini. Masih banyak lagi yang aku kena belajar dan improvekan dari segi presentation skill, confident level utk bercakap di hadapan peserta dan juga dari segi slide presentation.
Bukannya senang nak bercakap di depan peserta seminar ni.

Yang datangnya bukan calang-calang orang, ada diantara mereka dah ada 3-5 biji rumah. Tapi mereka masih dahagakan ilmu. Ada juga yang datang untuk membuat networking baru, berkenalan dgn geng-geng hartanah baru.

Aku telah di offer utk JV projek seminar ini oleh sifu aku, pie2020. Aku amat bersyukur di atas peluang dan kepercayaan yang diberikan oleh Pie. Ini adalah peluang aku untuk aku belajar, belajar cara bagaimana utk handle sesuatu seminar. Suatu benda baru bagi aku. Macam tak caya pulak aku yang aku diberikan peluang sebegini. Mana tak nya, selama ini pun Pie dah handle seminar ni seorang diri, ada gak yang berkolabrasi dgn otai-otai lain mcm Abang Ensem dan Rohaniah Noor. Nama -nama besar dalam industri pelaburan hartanah di Malaysia.

Disebabkan ini adalah projek pertama aku, aku request dgn Pie utk letakkan harga yang rendah utk seminar ini, harga pengenalan. So kami agree sebagai pengenalan, harga yang ditawarkan adalah rm250/head. Seminar ini hanya akan dibuka kepada 20 peserta shj. Setakat hari semalam, seat yang kosong tinggal 8 orang shj.

Kepada yang berminat untuk mengisi kekosongan yang tinggal 8 seat lagi tu, boleh lah buat pembayaran kat akaun cimb SS NIAGA SERVICES 12680000842109.
Dah buat pembayaran tu, sila lah sms kat 017 939 1161 nama, no tel dan emel. Jgn lak dah buat payment tu diam jer.

Ni details ttg seminar tersebut.

Maklumat seminar hartanah ini ialah seperti berikut :-

Tarikh : 9/6/2013 (ahad)
Masa : 9.30am – 5.30pm
Tempat : No 12-1 , Jalan Putra 3, Taman Putra, 43000, Kajang Selangor
Bayaran : RM 250 seorang …


http://www2.pie2020.com/blog/2013/05/09/pelaburan-hartanah/seminar-terdekat-aku-pada-962013/

No comments:

Post a Comment