Thursday, April 4, 2013

Kereta Sewa Alza

New money machines. Last week baru keluar kedai. Tak banyak pon pertambahan kali ni, 3 biji  Perodua Alza, bertranmisi Auto bagi kesenangan pengguna. Ini kereta investor yang pajak kat aku, KLezCar cawangan Puchong.

Alhamdulillah. Keluar jer showroom, keesokannya dah ada pelanggan yang nak sewa selama 2 hari. Sewa untuk Alza ni tak der la mahal sgt. Rm180 sehari. Sesuai la utk keluarga yang sederhana besar. Boleh muat 7 ahli keluarga.


Ini barisan kereta yang baru keluar last week. Untuk cawangan Shah Alam, Bangi dan Puchong. Last week jer pertambahan 10 biji kereta sewa yang akan berkhidmat di bawah payung KLezCar.



Jika ada yang berminat untuk menyewa kereta Viva, Myvi, Alza, Nissan Sentra, Avanza dan Alphard boleh la hubungi ni di bawah.
Boleh jugak layari website KLezCar.. Klik di sini--> KLezCar

[+] Condition kereta terbaikkk!!
[+] Berhawa dingin untuk keselesaan,
[+] Power windows untuk kemudahan pembayaran tol,
[+] Transmisi automatik mengurangkan kepenatan tekan clutch,
[+] Airbag untuk keselamatan,
[+] Power Steering...
[+] Tinted menambah keselesaan ketika cuaca panas..
[+] Boleh jalan jauh no problem

Kereta ready bila2 masa,
Telefon cepat, lambat tak dapat.. esp weekend.

Dokumen diperlukan:
[+]Salinan Kad pengenalan.
[+]Salinan Lesen memandu terkini.
[+]Bil utiliti(Air, Elektrik atau Astro) pastikan yang terkini.
[+]Kad Staff Syarikat atau Business Kad dan Kad pelajar bagi Student IPTA/IPTS.

RM180 sahaja untuk sehari. Lebih hari, lebih diskaun...
RM2400 untuk 30 sebulan.
Pastikan anda telefon untuk mendapatkan harga terbaik boleh runding.

Payment method:
Cash On Delivery. Deposit dipulangkan jika kereta dipulangkan dalam keadaan baik.

SMS kalau tak jwb call.
TQ

Shahril 017 8772280, 017 939 1161
KLezcar Puchong






6 comments:

  1. salam tuan..kalau Viva elit mau pajak berapa montly sebulan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm, x der fix amount. sistem yg kita gunakan adalah mudharabah. ikut percentage.

      Delete
  2. Salam, kat ikea mutiara damansara hantar tak alza?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam, boleh hantar ke mana shj di lembah klang. Kalau ke KD, delivery chare rm60 utk 2 hala.

      Delete
  3. salam kalau kat prima damansara boleh hantar dan ambik tak..untuk 27-29 bulan 9 ada kosong lagi? cas keseluruhan berape ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. slm, boleh jer hantar ke mana2 shj. caj penghantaran ke prima damansara rm50 utk htr dan ambik.
      27-29 ada kosong lg. rm350 utk 2 hari. security deposit rm150 (refundable). total rm550 shj.
      jika confirm sila sms kat 0178772280

      Delete