Saturday, December 8, 2012

Listing Puchong Yang Menarik

Listing yang baru. Semua listing yang aku iklankan ni merupakan listing yang aku rasa berpotensi untuk dibuat pelaburan mahupun untuk tinggal sendiri. Untuk client yang duk jauh, luar dari KL, jangan bimbang, aku menawarkan servis dari A-Z. Dari cari listing, pegi site visit, pegi bidding, pecah rumah, repair rumah (jika perlu), apply loan, submit dokumen pada lawyer, cari penyewa dan jual unit tu. Semua job tu aku buat. Korang hanya sediakan dokumen dan payment shj. 




1 Storey Detached House
Property Code: PB350031
Auction Price: RM 170,000.00
Land Area: 4843 sq.ft
Auction Date: 2012-12-13
Tenure: Leasehold Expiring on 04 November 2096
Location: No. S467, Lorong 1, Kampung Sri Puchong, 47150 Puchong, Selangor
Saiz yang luas.

2 Storey Terraced House - Intermediate Lot
Property Code: PB349960
Auction Price: RM 188,000.00
Land Area: 1170 sq.ft
Auction Date: 2012-12-15
Tenure: No Info
Restriction: Bumi Lot
Location: No. 7, Jalan SP 7/6, Saujana Puchong, Puchong 47100, Selangor

3 Bedroom Apartment
Property Code: PB349372
Auction Price: RM 100,000.00
Land Area: 858 sq.ft
Auction Date: 2012-12-14
Tenure: No Info
Location: No. H-5-13A, Pangsapuri Puchong Permata 3, Jalan Permai 1, Taman Puchong Permai, 47100 Puchong, Selangor
sewa rm700, mv rm140

2 Storey Corner Terrace House
Property Code: PB349331
Auction Price: RM 250,000.00
Land Area: 3089 sq.ft
Auction Date: 2012-12-13
Tenure: Leasehold Expiring on 15 February 2089
Location: No. 1, Jalan Perdana 2/1, Taman Puchong Perdana, 47150 Puchong, Selangor
Saiz yang luas.

1 Storey Detached House
Property Code: PB349305
Auction Price: RM 150,000.00
Land Area: 4950 sq.ft
Auction Date: 2012-12-13
Tenure: Leasehold
Location: No. 248, Jalan Bunga Melor, Kampong Bunga Melor, Batu 14, Jalan Puchong, 47100 Puchong, Selangor
Saiz yang luas.

Medium Cost Apartment
Property Code: PB346826
Auction Price: RM 55,000.00
Land Area: 700 sq.ft
Auction Date: 2012-12-15
Tenure: No Info
Restriction: Bumi Lot
Location: No. 01-4-08, Ruvena Villa Apartments, Jalan Danau Putra 7, Taman Putra Perdana, Puchong, 47100, Selangor
mv rm80k, sewa rm550.


Sekiranya anda berminat dengan rumah lelong di atas,
Sila hubungi aku untuk pendaftaran PERCUMA! (Shahril 017 939 1161)
Aku juga menyediakan khidmat membeli dan menjual rumah anda.
Sila daftar dengan menghantar SMS ( 017 939 1161 )


Bayaran yang dikenakan bagi servis aku adalah di tahap minima.
Untuk pergi bidding = rm300 (bidding dan kalah)
Tambahan rm200 jika menang.

6 comments:

  1. Salam, saya ada sebiji rumah (actually rumah ayah) di Bandar Baru Sg Buloh. Double Storey. Memang nak jual. Kalau boleh, nak dapat cash RM 350k utk hal-hal lain. Boleh dapatkan khidmat anda. Bagaimana caranya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slm. Sms sy details rumah tu. Saiz tanah n saiz rumah, ada reno atau tak, freehold/leasehold, berpenyewa?
      Shah 0179391161

      Delete
  2. bro shahril.. senarai hot terbaru xde ke.. sila share kalu ada.. ada terjumpa sikit duit, ingat nk cari rumah lelong kalu bernasib

    ReplyDelete
  3. tuan, nak tanya sikit kalau bank lelong mesti ada proses bidding ke? Ada tak jenis tanpa binding tp terus jumpa pihak bank, beli terus?

    ReplyDelete