Wednesday, November 28, 2012

Wordless Wednesday: Rat Race vs Fast Track


Yang bulat kat tgh tu, dipanggil sbg Rat Race. Yang kat luar melingkau-lingkau tu dipanggil sbg Fast Track. Seperti biasa, aku masih lagi memakai kot yang konon-kononnya segak dan bergaya tetapi dalam Rat Race.

3 comments:

  1. ni adalah kiyosaki punya trademark.saya pun sedang study semua buku buku dia seperti yang tersohor RICH DAD POOR DAD, GUIDE TO INVESTING,RETIRE YOUNG RETIRE RICH dan CASHFLOW QUADRANT. saya berguna dan akan buat kita rasa betapa kecilnya diri serta banyak lagi yang perlu diketahui.saya sgt meminati blog tuan shahril ni dan buat masa ni saya beri masa dalam setahun untuk mula melabur seperti dia.biar penuh dulu ilmu di dada dengan pengetahuan dan pengalaman. Insyaallah..pertengahan tahun ni saya akan pastikan dapat mula bergerak dalam real estate.doakan saya semua....

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete