Thursday, November 22, 2012

Listing Lelong Puchong Yang Menarik

Semenjak aku berdaftar sebagai seorang perunding hartanah, aku rasa tak rugi jika aku involve skali sebagai perunding hartanah lelong. Buat masa ni aku fokuskan lokasi pilihan aku, tempat yang aku biasa, tempat yang dekat dengan tempat tinggal aku iaitu Puchong.

Sekiranya anda berminat dengan rumah lelong di bawah,
Sila hubungi aku untuk pendaftaran PERCUMA! (Shahril 017 939 1161)
Aku  juga menyediakan khidmat membeli dan menjual rumah anda.
Sila daftar dengan menghantar SMS ( 017 939 1161 )
Nama [jarak] lokasi dikehendaki [jarak] bajet [jarak] Email anda untuk dihubungi.


Bayaran yang dikenakan bagi servis aku adalah di tahap minima.
Untuk pergi bidding = rm300 (bidding dan kalah)
Tambahan rm200 jika menang.
Site survey = rm200.


Apartment 
Auction Price: RM 38,383.00
Land Area: 700 sq.ft
Auction Date: 2012-11-28
Tenure: Leasehold
Location: Unit No. 22-3-02, Block 22, Ruvena Villa Apartment, Jalan Putra Perdana 6A, Taman Putra Perdana 47100 Puchong, Selangor
>> MV rm80k. Sewa rm550.

Apartment
Auction Price: RM 32,477.00
Land Area: 663 sq.ft
Auction Date: 2012-12-03
Tenure: No Info
Location: No. B-4-03, Block B, Dahlia Apartment, Jalan Putra Perdana 3B, Taman Putra Perdana, 47100 Puchong, Selangor
>> MV rm65k. Sewa rm400.

Apartment
Auction Price: RM 45,000.00
Land Area: 700 sq.ft
Auction Date: 2012-11-30
Tenure: No Info
Restriction: Bumiputra
Location: No. 04-4-08, 4th Floor, Block 4, Ruvena Villa Apartment, Jalan Putra Perdana 7, Taman Putra Perdana, 47100 Puchong, Selangor
>> MV rm80k. Sewa rm550.


3 Bedroom Apartment  
Auction Price: RM 86,400.00
Land Area: 1048 sq.ft
Auction Date: 2012-11-26
Tenure: No Info
Location: Unit No. A-10-26, Intan Apartment, Jalan Intan 4, Taman Puchong Intan, 47100 Puchong, Selangor
>> MV rm150k. Sewa rm800.

1 Storey Mid Terraced House  
Auction Price: RM 170,000.00
Land Area: 1600 sq.ft
Auction Date: 2012-11-27
Tenure: Leasehold expiring on 01-03-2077
Location: No. 3, Jalan 5, Taman Bukit Kuchai , Off Jalan Puchong, 47100, Selangor



8 comments:

  1. nak kne g site vsit dlu.. amik feel putra perdana..

    ReplyDelete
  2. Hi...masudnya boleh tolong bid, survey umah, status utility, ngan pejabat tanah, ngan lawyer semua ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh. caj minima akan dikenakan bergntung kpd kerja yg dilakukan.
      cth: Jika pegi bidding shj, rm300. Jika nak suruh pegi usha utiliti tertunggak tambahan rm200 dikenakan.

      khidmat banker dan lawyer FREE shj.
      Khidmat nasihat pun FREE.

      Delete
  3. SLM BRO...NAK TANYA...JIKA NAK JOIN RUMAH LELONG NI KALAU MENANG KENA BYR CASH TERUS KE ATAU BOLEH DPTKAN LOAN DR BANK?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bole dptkan loan. tapi jika beli rumah bwk 40k, ssh bank nak bg loan. sbb loan amount tu sikit sgt.

      Delete