Wednesday, October 17, 2012

Wordless Wednesday: Tayar


Riki-riki tayar baru untuk Alphard.. saiz 225/55/R17.. satu kedai kat Puchong bg harga rm445 sebiji..
mak aii.. double harga utk tayar rim15 kete aku lg sebijik tu..

kena pegi kedai papan kat klang ni, sesiapa ada no tel kedai papan kat klang tu?

9 comments:

  1. jumpa jugak..

    KLANG HIN LEONG TYRE SERVIS SDN.BHD.(Kedai Papan)
    134 & 136 JLN KAPAR
    41400, KLANG
    Selangor
    Tel : 03-3343 9100 HP:012-666-2785

    Pusat Perkhidmatan Tayar Hock Li
    132, Jalan Kapar, Klang
    41400 Selangor, Malaysia
    Tel: 03-3348 8539

    ReplyDelete
  2. aku pernah tukar akhir thn lps, beza sebijik tayar rm40 dari kedai yg kat Puchong.
    4 bijik dah rm160.. dah lepas skali nyer maintenance..

    ReplyDelete
  3. Dgr cite kt rwg blh dpt rim murah, dlu kt klang..
    Tayar x tau le

    ReplyDelete
  4. Rawang rim murah tp tayar xleh lawan harga kt klang.. Beza dlm rm10-20 utk sbjik tyar.. Plus jauh kot kalo dr KL.. Hehehe

    ReplyDelete
  5. Nak cari tayar? Cuba website http://mytayar.com

    Ada 20 kedai di kawasan Lembah Klang yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar.

    Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

    Website akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

    Nak cari bateri dan package service kereta pun ada...

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete